♥ NEW de Loved collectie NEW ♥

The Loved collection

from loved to love

Diamonds are forever

Wat als het sieraad niet meer gedragen wordt? Als er geen erfgenaam is die het sieraad wil dragen en koesteren? Wat als een diamant in een donker laatje ligt waar hij niet kan schitteren?

In mijn jarenlange ervaring als sieraad ontwerpster heb ik veel van deze sieraden in mijn handen gehad. En zo werd deze collectie geboren. Ik geef vintage, loved sieraden een nieuw leven.

Ik heb een collectie diamanten en andere mooie stenen verzameld en vermaakt tot een nieuwe unieke collectie sieraden. Het goud is opnieuw gegoten en de stenen opnieuw gezet. Daarnaast zijn er ook ontwerpen toegevoegd die geheel gemaakt zijn uit vintage sieraden van goud zonder edelstenen.

one of a kind

Loved colletion

Geef een duurzam gouden sieraad

Alle sieraden in de Loved Collection zijn uniek. Ze zijn gemaakt met loved diamanten en oud goud. Net zo mooi en bijzonder als nieuw maar met een verleden. Het materiaal hoeft niet in een mijn gedolven te worden. Voor zowel de natuur als de mens de meest 'faire' oplossing. Naast het hergebruik van edelstenen wordt ook het goud van oude sieraden hergerbuikt. Het is de meest duurzame oplossing voor een prachtig sieraad. De stenen worden gecontroleerd op gaafheid en het goud wordt getoetst op karaat gehalte.

shop hier de Loved Collection

Eigen familie goud

Bij sommige ontwerpen is het zelfs mogelijk om eigen goud en edelstenen in te leveren. We kunnen van dit goud een nieuw sieraad maken. Vraag naar de mogelijkheden om met eigen goud te werken.

Houd er wel rekening mee dat hier een langere levertijd op van toepassing is.