Bezorgen en retouren

Mocht je niet tevreden zijn met het geleverde sieraad dan kun je deze binnen 30 dagen aan ons retour zenden.  Het is ook mogelijk om het geleverde sieraad  om te ruilen voor een ander product, maat of kleur. De eventuele meer - of minder kosten worden door ons verrekend.

Je hebt 30 dagen om een item te ruilen voor een andere kleur, maat of sieraad.

Het retourformulier kun je hier downloaden.

Retourzendingen moeten gestuurd worden naar ons Atelier, zie retourformulier.

Een item retour zenden?
1. Pak het item in in de verpakking waarin wij het naar jou hebben verzonden.
2. Vul het retour formulier in en stop deze in het pakket.
3. Knip het adres van het retour formulier en plak deze op de verpakking, plak deze over jouw adres.
4. Breng het pakketje naar een verzendpunt.

Ons retouradres :

Charlotte Wooning
Delftsestraat 17B
3013AC Rotterdam

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt en verzonden binnen 2-5 werkdagen. Houd er rekening mee dat een zending na opgehaald te zijn in ons Atelier het soms nog een aantal dagen kan duren eer het bezorgd wordt. traceer zelf je zending via de DHL link die je per mail hebt ontvangen.

Je order wordt bezorgd op het door jou in je order aangegeven adres. Zodra het pakket hier de deur uit gaat ontvang je van ons een mail met daarin een linkje waarmee je het pakketje kan volgen. Orders tot € 300,00 worden met DHL verzonden. Bestellingen met een hogere waarde verzenden we om veiligheidsredenen met Mikropakket.

Als we uw retour binnen 30 dagen hebben ontvangen, betalen we uw retour  volledig terug. Gaat het om een ruiling dan betalen we het verschil terug. Terugbetaling gaat op dezelfde manier als er betaald is in de order. Er kan enkele dagen overheen gaan voordat het bedrag daadwerkelijk op je rekening staat.

We vergoeden geen verzendkosten die gemaakt zijn om een order naar retour te sturen. We adviseren je de aankoop met een track & trace code retour te zenden.

Alleen ongedragen sieraden in de originele verpakking nemen we terug. Custom orders kunnen niet geruild of geruild worden. Dit geld ook voor gegraveerd of anderszins gepersonaliseerde sieraden.

Je kunt het retourformulier hier downloaden

Eventuele belastingen geheven door of via de expediteur ( DHL, PostNl, en dergelijke) worden geheven zijn voor rekening van klant. Charlotte Wooning is niet verantwoordelijk voor eventuele acties die de douane onderneemt na het verzenden van een order.

We zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die kwijt raken of verkeerd bezorgd worden wegens een fout in het opgegeven adres. Wij gebruiken het adres opgegeven in de order. Mocht er iets niet kloppen in het opgegeven adres geef dit dan zo spoedig mogelijk door.