Unieke, eigen designs
Eigen ontwerp mogelijk
Handgemaakt in Rotterdam
14k en 18k gercycled goud
✓ Oud goud verwerken mogelijk

Handgemaakt

Alle trouwringen worden met de hand gemaakt in ons atelier in Rotterdam. Trouwringen zijn echt maatwerk. Er gaat veel tijd en aandacht in zitten. Het eindresultaat is dan ook een unieke, persoonlijke set ringen.

Willen jullie door ons graag trouwringen laten maken? Kom minimaal 10 weken voor jullie bruiloft. Plan via onderstaande link een afspraak in.

Een afspraak maken

Persoonlijk gesprek

Hoogstraat 8a Rotterdam

Probeer onze collectie aan je hand en bespreek de opties.

We meten jullie ringmaten op en bespreken de mogelijkheden voor de afwerking van de ringen.

In een persoonlijk gesprek van ongeveer een uur komen we zo samen tot een unieke set ringen.

Binnen twee weken ontvangen jullie een offerte per mail.

Maak een afspraak in onze winkel

"Wij hebben onze trouwringen laten maken bij Charlotte Wooning. Wat zijn we ontzettend fijn geholpen, wat een keuze is er en de kennis over sieraden is enorm. Zou het iedereen aanbevelen!" Melissa

Handgemaakt in eigen atelier

Na akkoord op de offerte worden de ringen in ons eigen atelier gemaakt. Het maakproces neemt ongeveer 8 -10 weken in beslag.

Als de ringen klaar zijn plannen we samen een doorpas moment in.

Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke gravure toe te voegen.

Veel gestelde vragen

Wat kosten trouwringen gemiddeld?

De prijs van een set ringen ligt vaak tussen de € 1000,- en € 1500,- Er wordt na de keuze in de winkel een definitieve offerte gemaakt.

Hoe lang duurt het maakproces?

Houd rekening met 10 weken. Kiezen jullie voor bijzondere ringen met edelstenen en een heel eigen look? Dan kan het nog langer duren. Tijdens de afspraak kunnen we jullie hier meer over vertellen.

Goud of zilver?

Trouwringen zijn echt maatwerk. Er gaat veel tijd en aandacht in zitten. Maatwerk bieden we alleen aan in 14- en 18 karaat goud. Je kunt kiezen uit geelgoud, roségoud of witgoud.

In zilver kun je kiezen uit onze vaste zilver collectie. Ontwerp aanpassingen zijn in deze collectie niet mogelijk.

Kunnen onze ringen uit oud goud gemaakt worden?

We werken ook met oud goud. Goud verwerken is een tijdrovende klus. Houd er rekening mee dat je vaak duurder uit bent met oud goud, we raden het daarom meestal alleen aan als het oude goud van grote emotionele waarde is. Daarnaast kan niet al het goud verwerkt worden tot iets nieuws. Zo is roségoud en witgoud vaak niet goed te verwerken. Laat je hierover verder adviseren in onze winkel.

Waar is jullie winkel?

Onze winkel is gevestigd in Rotterdam op Hoogstraat 8A. We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

De winkel heeft parkeergelegenheid in de straat. Dichtbij is parkeergarage Kiphof. Met het ov zijn we ook goed te bereiken, stap dan uit op Oostplein.

Moeten we een afspraak maken?

Voor het laten maken van trouwringen werken we op afspraak.

We starten met een persoonlijk gesprek in de winkel. Aan de hand van verschillende voorbeelden komen we samen tot een definitief ontwerp voor jullie trouwringen set. Hierna ontvangen jullie binnen 2 weken een offerte per mail.

Nog niet helemaal zeker of onze stijl bij jullie past? Kom dan zonder afspraak eens langs in onze winkel om vrijblijvend te oriënteren en onze collectie te bekijken.

De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00.

Hopelijk tot binnenkort!

Zijn gravures mogelijk?

Gravures zijn mogelijk. Als de ringen helemaal klaar zijn en goed van maat sturen we ze naar de graveur. In sommige modellen is het niet mogelijk. Geef het aan als jullie gravures willen dan kunnen we daar over adviseren in de winkel.