Charlotte Wooning & haar team

Team

Ik ben trots op mijn team. Samen met mij zorgen zij ervoor dat jullie de mooiste sieraden kunnen dragen. 

In 2005 ben ik begonnen als sieraadontwerper. Eerst heb ik mijn studie aan de Willem de Kooning academie op de afdeling mode voltooid. Daar maakte ik diverse collecties in o.a. accessoires.

Na een mini-collectie sieraden gemaakt te hebben, raakte ik overspoeld met ideeën en besloot het roer om te gooien. Ik dacht hard op, “Ik word sieraadontwerper! “

Sindsdien blijven de ideeën komen en ontwikkel ik het hele jaar door nieuwe ontwerpen. Inmiddels werk en ontwerp ik samen met dat geweldige team. Samen draaien we dit mooie bedrijf.

Er zijn allerlei verschillende mensen die tot het team behoren.  Zo werk ik samen met smeden die mijn ontwerpen uitvoeren, alles wordt met de hand gemaakt in ons atelier in Rotterdam.

Ook is er een fantastisch team aan gastvrouwen die in onze winkel en in de online shop de juiste adviezen geven. 

 In de webshop zorgen echte mensenhanden ervoor dat alles goed wordt geleverd en op tijd wordt verzonden. Zo zijn we een bedrijf geworden en leveren we sieraden aan klanten en winkels over heel de wereld. 

"Geef energie en aandacht aan alles om te groeien, dan komen de kunstwerken als vanzelf tot stand."

Inmiddels hebben mijn sieraden een herkenbare stijl. Mijn handschrift heeft zich door de jaren heen steeds meer ontwikkeld. Alle juwelen zijn vrouwelijk, elegant, delicaat, modern.

Made for you
Naast de collectie worden er ook speciale unieke stuks ontworpen. Samen met de klant komen we tot een ontwerp idee. Vaak komen daar de meest bijzondere en unieke sieraden uit.

Het is heel bijzonder om een sieraad te maken dat later een verhaal voor iemand wordt, deel van iemands leven. Vaak krijg je een sieraad op een bijzonder moment, een afstudeerkado, een verjaardagskado, een verlovingsring, een trouwring, een ik voel me fantastisch kado, een herinneringssieraad. Een sieraad zal altijd een verhaal met zich mee krijgen, elke dag dat je het draagt.

“Ik ben er trots op dat onze sieraden verhalen worden, die een leven lang mee gaan. Het zijn de verhalen van onze klant, die het sieraad dichtbij hun hart op de huid dragen.”