speciaal voor jou

Naast onze collectie worden er ook speciale, unieke stuks ontworpen met de klant samen. Dit proces gaat vaak in overleg met de opdrachtgever. Charlotte en de opdrachtgever bespreken de mogelijkheden en de ideeën. En natuurlijk komen in dat proces veel sieraden op tafel en worden er heel veel sieraden gepast om tot een uiteindelijk ontwerpidee te komen. Vaak komen daar heel  bijzondere en unieke sieraden uit.

Charlotte: “Ik hoop dat ik zoveel mogelijk mensen een moment van geluk kan laten ervaren. Elke dag, elke keer weer dat ze een sieraad van mij dragen.”

Het is heel bijzonder om een sieraad te maken dat later een verhaal voor iemand wordt, deel van iemands leven. Vaak krijg je een sieraad op een bijzonder moment, een afstudeerkado, een verjaardagskado, een verlovingsring, een trouwring, een ik voel me fantastisch kado, een herinneringssieraad. Een sieraad zal altijd een verhaal met zich mee krijgen, elke dag dat je het draagt.

“ik ben er trots op onze sieraden verhalen worden, die een leven lang mee gaan. Het zijn de verhalen van onze klant, die het sieraad dichtbij hun hart op de huid dragen.”